Kooktijd: 10 min - Bereidingstijd: 5 min - Voor: 5/6 personen
Ingrediënten:
- 1 medium aubergine
- zonnebloemolie
- 250 gram mozzarella
- 50 gram geraspte parmezaanse kaas
- olijfolie
- peper en zout
Bereidingswijze:
- Was de aubergines en schil ze voorzichtig. Snijd de mozzarella in plakjes.
- Snijd de aubergines vervolgens in de lengte in vlakjes van ongeveer 5mm dik. Breng wat zonnebloemolie aan op de Plancha grill.
- Wanneer de Plancha warm is op gemiddelde temperatuur, begin dan uw gesneden aubergines te bakken op de plancha. Na ongeveer 3 minuten, wanneer de eerste zijde goed gebakken is, draai ze voorzichtig om en leg de gesneden plakjes mozzarella erbovenop.
- Breng wat peper en zout aan naar smaak. Wanneer de mozzarella gesmolten is en het geheel goed gegrilld is, sprenkel wat olijfolie naar smaak over dit vegetarische gerecht.
- Bij het serveren brengt u de geraspte Parmezaanse kaas aan en genieten maar.
- Bon appetit!