MY ACCOUNT
MY ACCOUNT
CHANGE YOUR PASSWORD
Please enter your email address to reset your password. You will receive an email shortly. Should an issue occur, please contact our Client Services at +33482537616

De Verycook familie groeit: De Plug & Cook collectie en de Verysmart 50/50

Categories : Tijdschrift

De Verycook familie groeit: De Plug & Cook collectie en de Verysmart 50/50

Met het begin van de lente komt ook de reislust op. Dat is niet alleen bij ons het geval, maar ook bij onze plancha’s en de Verypizz‘ pizza-oven. Beiden wilden een spannend avontuur beleven, dus stuurden we ze zonder pardon op culinaire wereldreis naar onder andere Amerika en Azië.

Een korte terugblik:

Onze Verycook plancha grill leerde de Verypizz‘ in 2013 in Italië kennen. Het klikte meteen, ze pasten goed bij elkaar en hebben samen heerlijke recepten getest. Zelfs na twee jaar harmoniseren ze zich zo goed met elkaar dat niet alleen knapperige pizza’s moeiteloos te bereiden zijn, maar ook uitzonderlijke vruchtendesserts en zoete taarten. Natuurlijk hebben ze zich aan elkaar aangepast en vormen ze gemeenschappelijk een mooi en vooral origineel paar.

Reisplanning:

Het harmonieuze samenspel van de twee is voor ons de aanleiding geweest om ze samen op reis te sturen. Gezien de twee uiterst reislustig zijn en wij ze niet zo lang willen missen, koos ons team de bestemmingen. Vanuit Frankrijk vertrokken ze naar Amerika en vervolgens naar Azië. Naast reislustig bleken de twee ook behoefte te hebben aan het maken van nieuwe vrienden. Van hun reis namen ze een aantal vrienden mee terug, namelijk de Verygrill, de Verywok, het Verycook kookdeksel en de Verysmart 50/50.

Zoals in elke relatie zijn er ook tussen de plancha grill en de Verypizz‘ wel eens discussies. Om deze te vermijden is voor de reis afgesproken welke karaktereigenschappen de nieuwe familieleden zouden moeten hebben. De belangrijkste: hoge kwaliteit, kleurrijk, gemakkelijk te gebruiken en Made in France. Daarnaast moesten de vrienden perfect te combineren zijn met de plancha grill.

Graag delen we de avonturen ook met u en hebben we gekozen om u gedurende april kennis te laten maken met de nieuwe gevonden Verycook familieleden.

Houd de woensdagen dus goed in de gaten om als eerste de avonturen en de resultaten te kunnen lezen.

Tot volgende woensdag!