MY ACCOUNT
MY ACCOUNT
CHANGE YOUR PASSWORD
Please enter your email address to reset your password. You will receive an email shortly. Should an issue occur, please contact our Client Services at +33482537616

Eten om beter te bruinen

Categories : Tijdschrift

Eten om beter te bruinen

Een wortels, in alle vormen en maten! Voor een goed bruin kleurtje dat lang blijft, is niets beter dan carotenoÌøden die de ontwikkeling van melanine bevorderen (het pigment dat onze huidskleur bepaalt). Of het nou in soep, sap of in zijn geheel gegeten wordt: Wortel, een topper!

Groene groente, bevordert ook het bruinen. En ja, spinazie of broccoli zijn rijk aan melanine. Het is een kwestie van smaak... en kleur.

Iets leukers (of lekkerders) dan maar. Wist u dat meloen, tomaten, perziken, frambozen, kiwi en abrikoos wonderen kunnen doen? Ook pure chocolade is aanbevolen. Maar, geniet maar eet met mate.

In tegenstelling zijn er ook enkele voedingsmiddelen, zoals venkel of selderij geven de voorkeur aan zonnebrand, wanneer deze in grote hoeveelheid gegeten worden. Even oppassen dus...

Vergeet daarnaast niet dat het belangrijkste hydrateren is: water of thee, zoals u het wilt, is essentieel, dus drink veel!

Geniet er van!