Kooktijd: 10 min - Bereidingstijd: 15 min - Voor: 2 personen
Ingrediënten:
- 2 stukken biefstuk
- 1 bakje peultjes
- 170 gram noedels
- 1 ui
- 4 theelepels sesamolie
- 4 theelepels sesamzaadjes
- 4 theelepels bieslook
Bereidingswijze:
-
Bereid uw noedels door deze 5 minuten te koken in heet gezouten water. Snijd het vlees en ui in stukjes.
-
Zet de bakplaat op een middelhoog vuur, voeg de sesamolie en bak de ui kort. Voeg vervolgens de peultjes toe en roer regelmatig het geheel om. Kook het geheel ongeveer 10 minuten.
-
Wanneer de groenten gaar zijn, plaats deze naar de zijkant en grill vervolgens het vlees gaar in ongeveer 4-5 minuten. Voeg vervolgens het geheel bij elkaar met de noedels en wat basilicum.
-
Serveer direct met een theelepel sesamolie over elk bord naar smaak.
-
Genieten maar! Bon appetit!