DESIGN

design plancha grill

De Verycook plancha grill is ontworpen voor een speels, functioneel en prettig gebruik. De plancha, standvastig in haar moderne design met strakke en eenvoudige lijnen, komt in 10 kleuren die zowel origineel als tijdloos zijn. We hebben zorgvuldig materialen van professionele kwaliteit geselecteerd om een sterker product te garanderen voor langdurig outdoor gebruik.

HET VERWARMINGSVERMOGEN VAN DE PLANCHA

design plancha grill 4
Het verwarmingsvermogen in het hart van de plancha grill is een essentieel onderdeel van de bakplaat. De structuur aan de buitenkant is gemaakt van geborsteld roestvrij staal, de binnenkant van gepolijst roestvrij staal om zo een haarfijne afwerking te garanderen.

DE KRACHTIGE BRANDERS

design plancha grill 6

Elke uitgang van de branders wordt tijdens de productie regelmatig doorboord. Dit is voor de totale controle van het verbrandingslucht, het vrijkomende gas en vooral voor optimale veiligheid. Elke brander van de op gas werkende bakplaat wordt vervolgens bedekt met fijne deeltjes emaille en uitgehard in een oven bij 800°C. De glazuren worden daarna verstijfd, wat de Verycook branders uiteindelijk de uitzonderlijke vlammen en weerstand tegen vocht geeft. Zo bent u van duurzaamheid gegarandeerd.

EEN KLEURRIJKE GAS PLANCHA GRILL

design plancha grill 7

Het pigment Epoxy verf wordt geprojecteerd op de cover van de Verycook plancha grill. Vervolgens wordt dit in een oven gebakken bij 400°C. Alle pracht van de kleur vormt zich vervolgens geheel aan de cover en geeft uiteindelijk de mooie, glanzende en strakke kleur. Deze schilderingen zijn gewijd aan buitenshuize architectuur, perfect bestand tegen UV-zonlicht en vocht.

KIES UW KOOKOPPERVLAK

design plancha grill 9

Verycook selecteert zorgvuldig de juiste grondstoffen voor de kookplaat. Met een dikte van 6 mm worden de grote platen gesneden en mechanisch gevormd. De vouw van elke kookplaat wordt handmatig uitgevoerd met behulp van professionele remmen. Elke hoek wordt vervolgens met de hand gelast en gepolijst tot een glad uiterlijk.

Er worden vervolgens diverse stappen en behandelingen uitgevoerd voor ieder type bakplaat; gewalst staal, geëmailleerd staal of roestvrij staal. Vervolgens wordt een laatste kwaliteitscontrole uitgevoerd voor elke kookplaat en wordt de bakplaat verpakt en verzonden.

KLEUR UW TUIN OP

design plancha grill0

Het is belangrijk voor Verycook om continu moderne producten te ontwikkelen die gebaseerd zijn op de huidige trends. De kleuren van de collectie zijn daarom gevarieerd en tijdloos om zo aan uw wensen te voldoen. De materialen zijn vervaardigd met precisie en zorgen voor een glimmende en zachte cover van de plancha grill. Verycook creëert een lijn van eenvoudige en geraffineerde producten naar het hart van de ontwikkelingen en vooral de moderne functies van het ontwerp. Bij Verycook duwen wij tot het uiterste om de definitie 'eenvoud' na te blijven leven.