Plancha grill Simplicity 3 branders, roestvrijstalen bakplaat + deksel + trolley


€ 159,00
€ 143,10 10 korting%

Kleur :


€ 199,00
€ 179,10 10 korting%

  1. This product is not available at this time.


€ 65,00
€ 58,50 10 korting%


€ 19,00
€ 17,10 10 korting%


€ 20,00
€ 18,00 10 korting%

  1. This product is not available at this time.

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Pack content

De metalen tafel heeft twee plateaus in geborsteld roestvrij staal. Het bovenste plateau maakt het mogelijk om de Verycook plancha te plaatsen met behoud van een aangename werkruimte. Het werkblad is groot genoeg voor het voorbereiden van gerechten en het plaatsen van dienbladen en borden. De korven en haken zijn tevens geschikt voor het opbergen van uw keukengerei en kruiden. De gasfles kan simpelweg op het onderste plateau geplaatst worden. Dankzij de 2 wielen van de tafel is het altijd makkelijk te verplaatsen.

Plancha grill en trolley cover


Met deze stijlvolle cover geeft u uw grill barbecue bescherming tegen elke storm, regenbui of viezigheid in de garage. Dankzij haar veelzijdigheid passen alle maten ter bescherming over uw buitenkeuken heen. U kunt uw grill mooi afschermen en weer tevoorschijn toveren wanneer uw vrienden en familie over de vloer zijn! 

Superkrachtige plancha reiniger.


Deze superkrachtige reiniger voor voedsel-contactvlakken is ideaal voor de beste zorg van uw Plancha grill en haar kookoppervlakte.

De Verycook reiniger, met inachtneming van de wetgeving op producten voor het reinigen van voedsel-contactvlakken, zorgt voor een krachtige en efficiënte ontvetter om onmiddelijk door te kunnen gaan met koken. De fles bevat 650 ml.