Plancha grill Creative 2 branders, roestvrijstalen bakplaat + deksel + trolley


€ 189,00
€ 170,10 10% korting


€ 359,00
€ 323,10 10% korting  1. This product is not available at this time.


€ 19,00
€ 17,10 10% korting


€ 19,00
€ 17,10 10% korting

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Pack contentWAAROM EEN PLANCHA GRILL CREATIVE MET ROESTVRIJSTALEN BAKPLAAT KIEZEN?


picto-list-ficheproduit.pngProfessionele en tijdsresistent roestvrij staal

picto-list-fiche-produit.pngKrachtige branders (7.2kw) die de grillplaat tot 300°C verwarmen in slechts een paar minuten

picto-list-fiche-produit.pngTien kleurmogelijkheden

picto-list-fiche-produit.pngPlancha compatibel met pizzaoven, wok, houtskoolbarbecue

picto-list-fiche-produit.pngSnel en eenvoudig onderhoud

picto-list-fiche-produit.png20 jaar Garantie op de roestvrijstalen bakplaat

ALLE VOORDELEN VAN EEN PROFESSIONELE PLANCHA

Roestvrijstalen bakplaat van 60 x 40 cm, 6 mm dik

2 onafhankelijke kookzones met 2 hitteregelingsknoppen

Super snel opgestart met de piëzo-elektrische ontsteker2 branders met telkens 3,6 kW. Optimale warmteverdeling.Vet lekbak met 1,2 Liter inhoud. Afneembar en vaatwasmachinebestendig.4 verstelbare poten om het verzamelen van vet te vergemakkelijken


DE ROESTVRIJSTALEN BAKPLAAT: DE PROFESSIONELE KEUZE
Roestvrij staal is bekend om haar sterkte in tijd en in het bijzonder om haar excellente resistentie tegen vocht en oxidatie. Wij hebben de beste kwaliteit roestvrij staal geselecteerd om u te verzekeren van een optimale warmteverdeling over de gehele grillplaat en super eenvoudig onderhou.


GEBRUIK VAN DE PLANCHA MET ROESTVRIJSTALEN BAKPLAAT
Ontsteek uw plancha grill in 3 seconden, verwarm uw bakplaat en na 3 minuten kunt u zich laten meeslepen door de magie van het koken à la plancha. Het is een gezonde en creatieve keuken: vis, vlees, groenten, fruit, alles wordt gebakken in eigen kookvocht en dus zorgt de plancha voor het behoud van de textuur van het product en onkenbare smaken.

De roestvrijstalen plancha grill wordt gebruikt door veel chef-koks in hun restaurant.HET SCHOONMAKEN VAN DE PLANCHA MET ROESTVRIJSTALEN BAKPLAAT


De roestvrij stalen bakplaat is gemakkelijk schoon te malen na het koken. Giet het water of plaats de ijsblokjes op de hete grillplaat voor de schoonmaak. Het temperatuurverschil is belangrijk omdat dit ervoor zorgt dat het vet en de restanten loskomen van de grill bij het schoonmaken.

De roestvrijstalen plancha CREATIVE is zeer gemakkelijk te onderhouden.EVOLUTIE VAN DE PLANCHA CREATIVE MET ROESTVRIJSTALEN BAKPLAAT


Verycook innoveert en maakt het voor u mogelijk om uw plancha CREATIVE te laten evolueren met dank aan de Plug & Cook accessoires voor het ontdekken van nieuwe manieren om te koken in uw tuin. Verander uw plancha CREATIVE met roestvrijstalen bakplaat in een authentieke houtskool barbecue, een pizza oven of in een Aziatische wok.


GARANTIE


 5 jaar garantie op het volledige product

 20 jaar garantie op het roestvrijstalen bakplaat

 Verycook, als fabrikant, verzekert u van een snelle en volledige behandeling in geval van problemen en/of storingen van het product

 Ondersteuning bij het vervangen van onderdelen indien nodig. Gratis hulplijn


INHOUD VERPAKKING


    1 Plancha Grill, met roestvrijstalen bakplaat

    1 kookschort “I’m a Verychef“ gratis

     1 gebruiksaanwijzing

    1 flexibele gasslang, met schroefdop (lengte: 1 meter)

Werking


Het kookdeksel maakt het mogelijk om uw plancha voor verschillende kookstijlen te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld braden, en gevogelte roosteren. Dankzij de kracht van de branders warmt de plancha binnen slechts enkele minuten op, en onder het kookdeksel ontstaat een homogene warmte voor het perfect koken van uw voedingsmiddelen.

De installatie is makkelijk en snel. U hoeft alleen de zwarte supports aan de zijkant te bevestigen, aan de coating van de plancha. Uw kookdeksel is klaar voor gebruik!

plancha kookdeksel
kookdeksel

Bescherming van uw plancha


Het kookdeksel heeft een tweede functie: hij beschermt de bakplaat tegen weer en wind en voorkomt eventuele vetspetters de uw richting in zouden kunnen komen. Het kookdeksel is een product met een simpele doch verfijnde vorm. Hij is beschikbaar in 9 kleuren en past perfect bij de vorm van uw plancha.

Eenvoudig te installeren


Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden


Homogene warmte onder het kookdeksel


2 jaar garantie


9 kleuren naar keuze


EEN CREATIEVE EN PRAKTISCHE SERVICE

De Verytable XL trolley is zeer functioneel dankzij het roestvrijstalen werkblad.

Met zijn grote oppervlakte laat de Verytable desserte XL u toe om uw plancha 2 of 3 lampen te plaatsen terwijl u een werkruimte in de buurt houdt. Aan de voorkant van de dienst is de roestvrijstalen lade zeer praktisch voor het opbergen van gebruiksvoorwerpen. De lade kan ook worden omgevormd tot een roestvrijstalen werkblad om bijvoorbeeld voedsel te bereiden voor het koken. De Verytable XL service is gemonteerd op vier wielen met een remsysteem om het gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Het onderste deel van de serviceruimte maakt het mogelijk om de gasfles op te bergen en te verbergen achter een gekleurde of zwarte stof. De stof is omkeerbaar en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en patronen!

picto-list-ficheproduit.pngZijtafel met 4 wielen om gemakkelijk te kunnen worden verplaatst

picto-list-fiche-produit.pngStructuur in Epoxy gelakt staal

picto-list-fiche-produit.pngOmkeerbare stof naar wens

picto-list-fiche-produit.pngLade met een roestvrijstalen opbergruimte en werkblad

picto-list-fiche-produit.pngPerfect aangepast aan de plancha's 2 en 3 Verycook vuren

picto-list-fiche-produit.pngZijsteun om uw pizza-oven op te hangen

Omkeerbare effen stof of stof met patroon. 3 kleuren om uit te kiezen.

4 metalen wielen met geïntegreerde remmen

Geïntegreerde standaard voor het opbergen van de pizza-oven

Waterdichte stof om de gasfles te verbergen

Roestvrijstalen handgreep voor het eenvoudig verplaatsen van de service

Lade met geïntegreerde roestvrijstalen opbergruimte en werkblad

DIMENSIES

VENNOOTSCHAPPELIJKHEID

Deze trolley is compatibel met alle plancha's.

Plancha grill en trolley cover


Met deze stijlvolle cover geeft u uw grill barbecue bescherming tegen elke storm, regenbui of viezigheid in de garage. Dankzij haar veelzijdigheid passen alle maten ter bescherming over uw buitenkeuken heen. U kunt uw grill mooi afschermen en weer tevoorschijn toveren wanneer uw vrienden en familie over de vloer zijn! 

Superkrachtige plancha reiniger.


Deze superkrachtige reiniger voor voedsel-contactvlakken is ideaal voor de beste zorg van uw Plancha grill en haar kookoppervlakte.

De Verycook reiniger, met inachtneming van de wetgeving op producten voor het reinigen van voedsel-contactvlakken, zorgt voor een krachtige en efficiënte ontvetter om onmiddelijk door te kunnen gaan met koken. De fles bevat 650 ml.

De roestvrijstalen spatel voor onderhoud


Deze super handige onderhoudsspatel is essentieel bij het snel en gemakkelijk schoonmaken van uw grill- en bakplaat. Het is handig om het vet richting de lekbak te schuiven en is hier dan ook voor ontwikkeld. Door het roestvrijstalen materiaal is de spatel extreem imuun voor roest en ideaal voor het schoonmaakgebruik.

Daarnaast is de roestvrijstalen spatel extreem lang bruikbaar en roestbestendig. En met een breedte van 7 cm is de spatel de ideale grootte voor het schoonmaken van uw kookoppervlakte.