Kooktijd: 10 min - Bereidingstijd: 15 min - Voor: 5/6 personen
Ingrediënten:
- 4 bagels met sesamzaadjes
- 4 kipfilets (400 gram)
- 4 plakjes cheddar
- 1 ui
- 1 grote tomaat
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel paprikapoeder
- enkele blaadjes sla
- zout en peper
Bereidingswijze:
- Snijd de bagels in de lengte doormidden en verwarm de plancha bakplaat op laag vuur.
- Snijd de ui en kip in blokjes. Meng de ui, kip, wat olijfolie en paprikapoeder door elkaar. Grill dit op de verwarmde Plancha en marineer met wat zout en peper naar smaak. Laat de kip ongeveer 15 minuten garen op lage temperatuur.
- Leg de bagels op de warme bakplaat en laat deze even lekker krokant worden.
- Snijd grote plakken tomaat en haal de ingrediënten van de Plancha. Vul de bagel met wat sla, kip, een plakje cheddar en een schijfje tomaat. Plaats deze terug op de Plancha en plaats de pizzaoven op de Plancha zodat de kaas goed smelt en het brood lekker knapperig is. Serveer de bagel gloeiend heet!
- Bon appetit!