MY ACCOUNT
MY ACCOUNT
CHANGE YOUR PASSWORD
Please enter your email address to reset your password. You will receive an email shortly. Should an issue occur, please contact our Client Services at +33482537616
Innovatie en productie

HET BELANG VAN MADE IN FRANCE

Kies voor een Franse productie, waarbij u gegarandeerd bent de onberispelijke kwaliteit van onze producten tegen een competitieve prijs. We zetten de kwaliteit van de gekozen materialen voorop, evenals de know-how van onze partners, de bedrijven die gespecialiseerd zijn in hun sector, zodat we u betrouwbare, duurzame en exclusieve producten kunnen aanbieden. Ons distributienetwerk kent geen enkele intermediair: dit is hetgene dat het ons mogelijk maakt om onze planchas aan te bieden tegen de beste prijs op de markt. We hebben vertrouwen in onze producten en kwaliteit is onze prioriteit. Hierom hebben onze producten een garantie van meerdere jaren.

Kwaliteit in het centrum van onze aandacht

Al onze Verycook producten zijn ontworpen voor een lange levensduur. We herzien doorgaans het concept en design van onze producten zodat we gezelligheid en hoge kwaliteit kunnen aan bieden aan onze Verycookers. We werken slechts met professionele vertrouwenspersonen. Hun expertise staat ons toe om betrouwbare producten te bieden, die 10 jaar garantie hebben en 20 jaar op de roestvrijstalen bakplaat. 

We handelen direct met onze klanten zonder tussenpersoon wat een makkelijkere en snellere communicatie garandeert.

Als de kwaliteit van onze producten zeer belangrijk is, dan is uw tevredenheid net zo belangrijk. Onze vriendelijke klantenservice staat tot uw beschikking voor het beantwoorden van al uw vragen. Daarnaast garanderen we een volledige terugbetaling van uw bestelling als u niet geheel tevreden bent.

Professionele prestaties binnen handbereik

Onze hoge kwaliteitsproducten nodigen u uit om uw chefkok talenten te ontwikkelen. Onze gasplancha's beantwoorden de behoeften van professionals op het gebied van gebruiks- en onderhoudsgemak.

Verycookers staan centraal in onze actie

Het kopen van een Verycook plancha, is het maken van de keuze voor een plancha die het u mogelijk maakt om al uw culinaire wensen met precisie te realiseren. Ons geheim voor het tevreden stellen van al onze klanten: dicht bij u staan. Dit is mogelijk door een directe verkoop via onze website en de beschikbaarheid van onze vriendelijke klantenservice!