LEVERING EN VERZENDING

transport delivery plancha grill

Simpel en snel

Verycook uses recognized and efficient partners in order to guarantee you the fastest and best delivery of your order, and with the fewest delays.

Verycook werkt nauw samen met GLS, een erkend en efficiënt bezorgbedrijf, dat u een optimale en snelle levering garandeert. De bezorging vindt plaats op maandag t/m vrijdag tussen 8 uur 's ochtends en 5 uur in de namiddag. Ons verpakkingsmateriaal is speciaal ontworpen om de Verycook producten veilig en beschermd te kunnen transporteren.

ALGEMENE VERZENDINFORMATIE

  • Indien anders aangegeven in de productomschrijving, zijn de vermelde producten op de website beschikbaar.
  • Verycook biedt u de mogelijkheid om zich te laten informeren over de status van de bestelling en de verzending via GLS. Wanneer het bestelde product ons magazijn verlaten heeft ontvangt u een Track-ID/pakketnummer waarmee u te allen tijde uw pakket kunt volgen.
  • De aangegeven levertijd van GLS naar Nederland bedraagt 3 tot 4 werkdagen. De levertijd in andere – voornamelijk Europese landen – kan variëren tussen 3 en 7 werkdagen.
  • Bij een goederenverzending binnen Europa verklaart de klant bereid te zijn om eventuele import- en douanekosten die van toepassing zijn in enkele landen op zich te nemen. Douane- of invoerkosten worden geheven zodra het pakket uw land bereikt heeft. Douanekosten zijn voor de rekening van de klant. Verycook heeft geen invloed op deze kosten en kan de hoogte van het bedrag niet voorzien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende douaneautoriteiten.
  • Het pakket wordt onafhankelijk van het land van levering direct aan de opgegeven ontvanger geleverd. Mocht u niet thuis zijn bij aflevering, dan wordt de levering aan een door u gemachtigde persoon (bijvoorbeeld buurman/-vrouw) overhandigd. Mocht dit ook niet mogelijk zijn, dan zal GLS of Verycook contact met u op nemen om een nieuwe leveringsdatum af te spreken.
  • Tijdens het bestelproces kunt u ook een specifieke leverdatum mededelen in het veld voor opmerkingen. Houd er wel rekening mee dat de levertijd op zijn minst 3 tot 4 werkdagen zal betreffen. Wij houden rekening met onze leveringsmogelijkheden (beschikbaarheid, leveringsgebied) bij uw gewenste leverdatum.
  • De klant wordt aangeraden om de toestand van het pakket en het product bij ontvangst te controleren. Elke en iedere onjuistheid die terug te koppelen is aan het transport van het pakket dient binnen 8 dagen aan Verycook gemeld te worden. Klachten met betrekking tot de levering (reclamaties) na de aangegeven termijn worden niet in behandeling genomen.

NEDERLAND

levering en verzending 4

GLS

Verycook werkt nauw samen met GLS, een erkend en efficiënt bezorgbedrijf, dat u een optimale en snelle levering garandeert. De bezorging vindt plaats op maandag t/m vrijdag tussen 8 en 5 uur. Ons verpakkingsmateriaal is speciaal ontworpen om de Verycook producten veilig en beschermd te kunnen transporteren.
Bezorger: GLS

Prijs: Gratis vanaf 60€ (zie leveringsgebied) of 8,90€

Levertijd: 3 – 4 werkdagen

Bezorgdagen: Maandag t/m vrijdag

Bezorgtijden: Tussen 8 uur en 5 uur

Afwezigheid bij de bezorging Mogelijkheid tot aflevering bij de buren. Nieuwe bezorgdatum de volgende dag (of afspraak voor een alternatief met GLS)

Bestelling volgen: Mijn bestelling volgen

Persoonlijke overhandiging met handtekening: Ja

Geldige garantie (b.v. bij productmankementen door levering): Ja

LEVERING NAAR ANDERE LANDEN BUITEN EUROPA

transport delivery plancha grill 7
Neem alstublieft contact op via 085 888 1153 of per mail via [email protected] voor meer informatie over een levering buiten bovengenoemde landen.

EUROPE

levering en verzending 4

GLS

Gratis levering (bij een aankoopbedrag vanaf €60) in de volgende landen:
België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Frankrijk, Groot-Brittanië, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Tsjechië Zweden, Zwitserland*

Mogelijke bezorgkosten in de volgende landen:
Albanië, Andorra, Balearen, Bosnië en Herzegovina, Faeröer eilanden, Finland, Gibraltar, Griekenland, IJsland, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Montenegro, Noorwegen, Servië, Turkije, Cyprus

De goederenverzending in deze landen is mogelijk, maar afhankelijk van gewicht en afmetingen kunnen aanvullende kosten van toepassing zijn. Bij vragen kunt u terecht bij onze klantenservice (Tel.: 085 888 1153; E-mail: [email protected]).