MY ACCOUNT
MY ACCOUNT
CHANGE YOUR PASSWORD
Please enter your email address to reset your password. You will receive an email shortly. Should an issue occur, please contact our Client Services at +33482537616
Garantie en after sales service

Garantie en after sales service

Bij Verycook staat uw tevredenheid voorop: daarom bieden we u een tevredenheidsgarantie of uw aankoopbedrag wordt binnen 30 dagen terugbetaald.

Als u niet geheel tevreden bent met onze producten, dan kunt u contact opnemen met de after sales service om de producten te retourneren. De terugbetaling van uw bestelling wordt binnen 24 uur uitgevoerd na ontvangst van uw geretourneerde bestelling.

Product

Garantie

Branders

10 jaar

Andere delen van de plancha

10 jaar

Pizza oven

5 jaar

5 jaar

2 jaar

2 jaar

Andere producten

1 jaar

AFTER SALES SERVICE

Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice:

U kunt ook direct naar uw account navigeren op de website om uw verzoek op te stellen. Als uw pakket beschadigd is, dan is het aan te raden deze niet te accepteren van de bezorgdienst. Als u een beschadigd pakket in bezitting heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Uw verzoek wordt zo snel mogelijk behandeld en verwerkt. Als uw product niet werkt, raadpleeg dan de handleiding en volg de instructies in het geval van problemen. Als de problemen aanhouden, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.