``NIET TEVREDEN, GELD TERUG`` GARANTIE

productgarantie

Bij Verycook staat uw tevredenheid voorop: daarom bieden we u een tevredenheidsgarantie of uw aankoopbedrag wordt binnen 30 dagen terugbetaald.

Als u niet geheel tevreden bent met onze producten, dan kunt u contact opnemen met de after sales service om de producten te retourneren. De terugbetaling van uw bestelling wordt binnen 24 uur uitgevoerd na ontvangst van uw geretourneerde bestelling.

PRODUCTGARANTIE

All onze plancha's hebben een garantie van 5 jaar, het roestvrijstalen kookoppervlak 20 jaar. De pizza oven en de Verysmart 50/50 accessoire hebben ook een garantie van 5 jaar. De wok en het kookdeksel hebben 2 jaar garantie.

De garantie is van toepassing op een gebrek gerelateerd aan het product of de productie hiervan.

Onze producten zijn geproduceerd in Frankrijk. Het merendeel van de onderdelen zijn lokaal geproduceerd in de Rhone-Alpes regio. Daarna worden de producten geassembleerd en verzonden vanuit ons logistiek centrum in Irigny (69).

AFTER SALES SERVICE

Alle service vragen die gerelateerd zijn aan de garantie worden direct door onze klantenservice behandeld.

Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice:
productgarantie

Via telefoon
085 888 1153

U kunt ook direct naar uw account navigeren op de website om uw verzoek op te stellen.
Als uw pakket beschadigd is, dan is het aan te raden deze niet te accepteren van de bezorgdienst. Als u een beschadigd pakket in bezitting heeft, neem dan contact op met onze klantenservice.
Uw verzoek wordt zo snel mogelijk behandeld en verwerkt.
Als uw product niet werkt, raadpleeg dan de handleiding en volg de instructies in het geval van problemen. Als de problemen aanhouden, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.