MY ACCOUNT
MY ACCOUNT
CHANGE YOUR PASSWORD
Please enter your email address to reset your password. You will receive an email shortly. Should an issue occur, please contact our Client Services at +33482537616
Verycook - de fabrikant van de plancha

Verycook: de fabrikant van de plancha

Het ontstaan van Verycook Verycook was opgericht in het voorjaar van 2011 in het centrum van de Franse gastronomie, Lyon. Het is de warme en saamhorige Spaanse keuken die Verycook heeft geinspireerd tot het produceren van haar producten. De ambitie van Verycook is het aanbieden van moderne kwaliteitsplancha's die makkelijk te gebruiken zijn. Tegenwoordig biedt Verycook niet alleen de aanpasbare en kleurrijke producten aan, maar ook recepten, kooktips en -trucs en een ware community van planchaliefhebbers!

"Verycook is opgericht in Lyon, de hoofdstad van de Franse gastronomie, in het voorjaar van 2011. Nadat ik in Spanje mijn eerste ervaring had opgedaan met de Plancha grill, wilde ik de eenvoud en de smaak van het koken met een Plancha grill terugvinden in Frankrijk. Omdat ik geen Plancha kon vinden die aan mijn verwachtingen voldeed, heb ik besloten om meer nieuwe, innovatieve, kleurrijke en efficiënte plancha's te produceren. Verycook is al snel een belangrijke speler geworden op de markt voor plancha grills dankzij een sterke identiteit en de integratie van zowel technische als estetische innovaties in de producten. Door de sterke positie in de Franse markt, breiden we ons nu uit door Europa met de ambitie om het koken à la plancha te verspreiden, een manier van koken die zowel gezond als sociaal is. Ik hoop dat er velen zijn die deel zullen nemen aan ons avontuur!"

Alexandre Carre, oprichter van Verycook

VERYCOOK TEAM

Vandaag de dag is Verycook niet alleen meer de fabrikant van de Plancha met productontwerpers, zij bestaat ook uit een geheel marketing team dat de website en social media laat leven naar de wensen van onze klanten. Daarnaast is er altijd de klantenservice om te helpen bij de keuze van uw product of om te luisteren naar uw verhalen en ervaringen met de Plancha. Ook staat de logistieke afdeling altijd voor u klaar om alle mogelijke problemen te verhelpen en om er zorg voor te dragen dat uw pakket veilig aankomt! Sinds het succes van Verycook heeft er zich ook een internationaal team ontwikkeld; om de Plancha verder in Europa en buiten Europa te ontwikkelen. Verycook is dus in 3 jaar meer dan alleen de fabrikant, zij is het gehele plaatje achter koken à la Plancha.

Alexandre

Gelukkig Oprichter

Anna

Klantenservice

Antoine

Klantenservice

Baptiste

Verkoper

Christophe

Klantenservice

Diana

International

Emma

Klantenservice

Hélène

Marketing

Iris

Marketing

Jessy

Klantenservice

Louis

Boekhouding

Lucas

Klantenservice

Maëva

Marketing & Designer

Olivia

Klantenservice

Pauline

Designer

Tim

Klantenservice

Tom

Klantenservice

Roman

Designer

Verycook in sommige gegevens