VERYCOOK: DE FABRIKANT VAN DE PLANCHA

fabrikant van de plancha

Het ontstaan van Verycook

Verycook was opgericht in het voorjaar van 2011 in het centrum van de Franse gastronomie, Lyon. Het is de warme en saamhorige Spaanse keuken die Verycook heeft geinspireerd tot het produceren van haar producten. De ambitie van Verycook is het aanbieden van moderne kwaliteitsplancha's die makkelijk te gebruiken zijn. Tegenwoordig biedt Verycook niet alleen de aanpasbare en kleurrijke producten aan, maar ook recepten, kooktips en -trucs en een ware community van planchaliefhebbers!

"Verycook is opgericht in Lyon, de hoofdstad van de Franse gastronomie, in het voorjaar van 2011. Nadat ik in Spanje mijn eerste ervaring had opgedaan met de Plancha grill, wilde ik de eenvoud en de smaak van het koken met een Plancha grill terugvinden in Frankrijk. Omdat ik geen Plancha kon vinden die aan mijn verwachtingen voldeed, heb ik besloten om meer nieuwe, innovatieve, kleurrijke en efficiënte plancha's te produceren. Verycook is al snel een belangrijke speler geworden op de markt voor plancha grills dankzij een sterke identiteit en de integratie van zowel technische als estetische innovaties in de producten. Door de sterke positie in de Franse markt, breiden we ons nu uit door Europa met de ambitie om het koken à la plancha te verspreiden, een manier van koken die zowel gezond als sociaal is. Ik hoop dat er velen zijn die deel zullen nemen aan ons avontuur!"

Alexandre Carre, oprichter van Verycook

VERYCOOK TEAM

veryteam alexandre

Alexandre
Gelukkig Oprichter

veryteam caroline

Caroline
Klantenservice

veryteam florence

Florence
Internationaal

veryteam franc ois

François
Marketing

veryteam iris

Iris
Marketing

veryteam loic

Loïc
Designer

veryteam louise

Louise
Designer

veryteam lucas

Lucas
Internationaal

veryteam maeva

Maëva
Marketing

veryteam marc philippe

Marc-Philippe
Verkoper

veryteam nicolas

Nicolás
Internationaal

veryteam simone

Simone
De plant

Vandaag de dag is Verycook niet alleen meer de fabrikant van de Plancha met productontwerpers, zij bestaat ook uit een geheel marketing team dat de website en social media laat leven naar de wensen van onze klanten. Daarnaast is er altijd de klantenservice om te helpen bij de keuze van uw product of om te luisteren naar uw verhalen en ervaringen met de Plancha. Ook staat de logistieke afdeling altijd voor u klaar om alle mogelijke problemen te verhelpen en om er zorg voor te dragen dat uw pakket veilig aankomt! Sinds het succes van Verycook heeft er zich ook een internationaal team ontwikkeld; om de Plancha verder in Europa en buiten Europa te ontwikkelen. Verycook is dus in 3 jaar meer dan alleen de fabrikant, zij is het gehele plaatje achter koken à la Plancha.