DE VERYCOOK PLANCHA GRILL

icon fire

Net als de filosofie van Verycook, straalt de plancha eenvoudigheid en karakteristiek uit tot groots plezier onder alle fans. Goedgekeurd voor vele jaren gebruik door grote chefs van grote restaurants, biedt het koken à la Plancha u een nieuw leven in de tuin dankzij haar veelzijdigheid in buitenkoken.

EEN VRIENDELIJKE BUITENKEUKEN

plancha grill op gas

De Verycook Plancha grill biedt u een vriendelijke kookmethode waarbij extra plezier wordt beleefd door het delen van een goede maaltijd met vrienden en familie. Door de eenvoudigheid en snelheid van het gebruik, kan iedereen improviseren tijdens het koken en verfijnde gerechten creëren à la Plancha.

DE EENVOUD VAN HET KOKEN À LA PLANCHA

Met de Verycook plancha grill kunt u eenvoudig en snel koken à la Plancha. De kookplaat bereikt 300°C in nog geen 3 minuten door de hoge weerstand van de geglazuurde branders. Het verwarmingsvermogen gecombineerd met temperatuurregeling zorgt voor koken met precisie en gemak. De twee onafhankelijke kookzones kunt u bedienen door aan één kant voor hoog vuur en aan de andere kant laag vuur te kiezen.

"Deze plancha grill is werkelijk van super professionele kwaliteit! Heel gemakkelijk schoon te houden, geen verbrand vlees meer."

Henny

EEN VERLANGEN NAAR CREATIEF KOKEN

plancha grill 5

Koken met de Verycook plancha grill geeft een verscheidenheid aan recepten: gemarineerd of natuurlijk, alle smaken worden versterkt door de plancha. Bij rood vlees worden de smaken heerlijk opgenomen in het vlees en bij wit vlees zorgt de plancha voor het behoud van haar sappen en smaak. Grill alle soorten vis zonder verbranding. Delicate voedingsmiddelen of kleine maten, zoals schelpdieren, groenten en fruit... alles wordt gebakken in eigen kookvocht en dus zorgt de plancha voor het behoud van de textuur van het product en onkenbare smaken.

GEZOND EN DIEET GERICHT KOKEN

plancha grill op gas 6

Bij het koken à la Plancha op gas, komt het voedsel niet direct in contact met de vlam, in tegenstelling tot de barbecue. Het eten wordt gebakken in eigen vetten en behoud dus al haar aroma's en mineralen. Al het overbodige vet loopt weg in de lekbak en uw eten zal heerlijk verder garen. Met de Verycook Plancha grill kunt u buiten koken zonder dat het voedsel in contact komt met vlammen en zonder toevoeging van vetten. Dit maakt het koken licht en biedt alle voordelen van gezond koken.