TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

placnha grill technische eigenschappen 5

De Verycook plancha grill is een innovatieve manier van koken op gas waarbij professioneel koken, gebruiksgemak en gemakkelijk onderhoud wordt gecombineerd. Met een enorm groot kookoppervlakte (60x40 cm) voldoet de Verycook plancha grill aan alle eisen voor buitenshuis kookplezier, voor de particuliere sector.

De verycook plancha grill is ludiek en plezierig om te gebruiken. Met een eenvoudig en strak ontwerp en beschikbaar in 10 mooie kleuren. Zet uw plancha bakplaat in 3 seconden aan, warm uw bakplaat in 3 minuten op en laat u meeslepen door de magie van het koken à la plancha. Gezonde en creatieve gerechten afwisselend van vis, vlees en groenten tot aan fruit, u kunt alles op de bakplaat bereiden!

HET VERWARMINGSVERMOGEN VAN DE PLANCHA

placnha grill technische eigenschappen

De Plancha grill wordt erkend door haar hoge verwarmingsvermogen (7,6 kW). De verwarmingsbuizen kunnen de bakplaat tot zeer hoge temperaturen laten bereiken (tot 350°C) en creëert zo smakelijke gerechten in recordtijd. De intensiteit van de branders kan nauwkeurig worden afgestemd dankzij de aanwezigheid van de twee branderknoppen. De bakplaat creëert door de twee branders twee onafhankelijke kookoppervlakten. Zo kunt u gevarieerd koken op beide kanten van de bakplaat.

GEBRUIKERSGEMAK

placnha grill technische eigenschappen 4

De Plancha grill van Verycook is ontworpen voor gemakkelijk en plezierig gebruik. Het begint al dankzij de twee elektronische piëzo-ontstekingen, gekozen voor betrouwbaarheid en geplaatst aan elke brander, hierdoor is de Plancha dus aan in nog geen 3 seconden. Het vervangen van de batterij van de piëzo ontsteking gaat daarnaast ook heel eenvoudig; door het losdraaien van de rode knop aan de voorkant. De bakplaat is 6 mm dik en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte over de gehele bakplaat. De randen van de bakplaat staan omhoog ter bescherming en ondersteuning van het voedsel tijdens het draaien.

HET EENVOUDIGE ONDERHOUD VAN DE PLANCHA GRILL

placnha grill technische eigenschappen 6

De Verycook plancha grill is makkelijk te onderhouden. Zodra u klaar bent met koken, drukt u het vet in de vetlekbak aan de achterkant, de vetlekbak kan in de vaatwasser mee. U haalt eenvoudig de vestresten uit de lekbak en kunt het vervolgens ook verder afspoelen met water.

Om de bakplaat te reinigen, giet u wat koud water of ijsblokjes over de hete plaat. Hierdoor komt al het overige residu lost en d.m.v. een spatel schraapt u zo alle laatste resten van de bakplaat af.

De vetten stromen vanzelf weg tijdens het koken door de lichte kanteling die je kunt maken met de voetjes onder de plancha grill.

Uw plancha bakplaat kan het gehele jaar door buiten blijven vanwege haar roestvrij stalen structuur. De gehele structuur van de plancha is van roestvrij staal en daarom gegarandeerd tegen weersinvloeden. Tot slot, elk onderdeel van de plancha is afneembaar en kan afzonderlijk worden gereinigd.