ABSOLUUT VEILIG BETALEN

betaling plancha grill 5

Een veilig betalingssysteem

De beschikbare betaalmethoden zijn:

  • Credit card (Visa, Master card, credit card), of betaling via onze 100% vertrouwelijke partner le Crédit Agricole - certificaat SSL.
  • Bankoverschrijving
  • Paypal

Betaling met Credit Card zorgt voor een snelle en directe orderverwerking.

Bij betaling per bankoverschrijving of paypal wordt de order verwerkt na ontvangst van de betaling.

Alle vormen van de gegeven betalingsmogelijkheden zijn 100% veilig.

EEN SNELLE EN GRATIS BEZORGING VANAF 60€

onze keurmerken 6
Verycook omringt zichzelf met betrouwbare en effectieve partners voor perfecte levering om uw wensen en onze kwaliteit te waarborgen. De verzending is gratis vanaf 60€ en u ontvangt uw pakket binnen 3 à 4 werkdagen door heel Europa met GLS.

U kunt het volgende bijhouden:

  • Uw bestelling in de ruimte "mijn account"
  • Uw levering met tracking nummer verzonden in de bevestigingsmail

EEN ``NIET TEVREDEN, GELD TERUG`` GARANTIE

Bij Verycook is uw tevredenheid onze prioriteit en daarom bieden wij een "niet tevreden, geld terug" garantie van 30 dagen. Als onze producten u geen volledige tevredenheid geven, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice om het product te retourneren. Weet wel dat de kosten van de retourzending uw verantwoordelijkheid zullen zijn.
onze keurmerken 7

UW VEILIGHEID STAAT VOOROP

onze keurmerken 9
De apparatuur is getest en goedgekeurd door een onafhankelijke normalisatie-instelling die gespecialiseerd is in gas-aangedreven goedgekeurde punten. Het voldoet aan de Europese Unie normen en wordt elke 12 maanden bijgewerkt. Elke brander heeft een thermokoppel veiligheidssysteem, zodat als de vlam uitgaat, de gastoevoer automatisch uitschakelt. De kookoppervlakten zijn ontworpen voor contact met voedingsmiddelen. De behuizing van de Plancha BBQ is een thermische bescherming die ervoor zorgt dat vlammen niet tegen de voor –en achterkant aankomen.