MY ACCOUNT
MY ACCOUNT
CHANGE YOUR PASSWORD
Please enter your email address to reset your password. You will receive an email shortly. Should an issue occur, please contact our Client Services at +33482537616
Plancha grill vs barbecue

PLANCHA GRILL VS. BARBECUE

N°1- Klaar on 3 minuten !

Het belangrijkste voordeel van de Plancha grill over de barbecue is het gebruiksgemak. De Plancha grill is ingeschakeld en opgewarmd op de juiste temperatuur in slechts 3 minuten.
Vergelijkend met de barbecue duurt het dus vele malen langer om deze op te bouwen, aan te krijgen en op de perfecte temperatuur te hebben voor het bereiden van uw maaltijd. Uiteindelijk duurt dat rond de 30 minuten, 10 keer zo lang dus als bij de Plancha.

Plancha grill Creative 2 branders met roestvrijstalen...

Prijs € 649,00
4.7 / 5

N°2- Koken zonder limiet met vele variaties

De Plancha grill biedt u een mogelijkheid om een grote verscheidenheid van eten te bereiden. Van klein en fijn eten zoals schaaldieren, of fruit tot mooie entrecotes bijvoorbeeld. Een barbecue is niet geschikt voor alle voedingsmiddelen in tegenstelling tot de Plancha grill, en beperkt dus uw culinaire mogelijkheden. Daarnaast heeft de barbecue de neiging uw voedsel uit te drogen, terwijl je bij de Plancha grill alles kan grillen in haar eigen sappen. Met de Plancha grill heeft u een eindeloze reeks van gerechten, van de meest traditionele tot de meest geavanceerde, alles kan op de Plancha grill om uw gasten te laten genieten!
Voor nog meer lekkere ideeën, bezoek onze receptenhoek!

N°3- Klaar in een handomdraai!

Een andere waardevolle aanwinst voor de “echte chef” is het gemakkelijke onderhoud van de Plancha grill. Doordat alleen de kookplaat in contact komt met etenswaren, hoeft u ook alleen maar de kookplaat schoon te maken. Nog gemakkelijker is dat u dit in een handomdraai doet met de Verycook onderhoudsspatel. Bij een barbecue moeten vaak de grill, branders en vuurkorf uit elkaar gehaald worden om ze daarna grondig te reinigen. Dit neemt dus veel meer tijd in beslag dan nodig is.
Om meer te leren over het onderhoud van uw Verycook Plancha grill, kijk dan naar de Onderhoud tips en vind Verycook haar “tips en tricks”.

N°4- De gezonde keuze!

Grillen op de gas werkende grillplaat zorgt ervoor dat uw eten niet in aanraking komt met vuur, wat wel gebeurd bij een barbecue. Op de Plancha grill wordt het voedsel lekker gebakken en het vet van de kookplaat loopt weg in de lekbak. Geen viezigheid dus en geen vet voedsel!

N°5- Combineer koken en gezelligheid

Met dank aan de Plancha grill, is barbecueën een echt moment om te genieten van het gezelschap van vrienden of familie om u heen. Met de Plancha grill barbecue heeft u geen zwarte rook dat in het gezicht waait van uw beste vriendin, uw gasten kunnen heerlijk genieten van lekker gegrilld vlees, vis en groenten zonder roet. Wilt u uw ervaring delen? Wordt dan lid van onze “Verychef” gemeenschap en stuur ons uw foto!

Voor meer Verycook producten en accessoires, bekijk dan nu onze collectie aan tools, trolleys en meer op de Accessoire pagina!

N°6- Master over het vuur!

Koken met een Plancha grill zorgt voor perfecte temperatuur controle: van warm tot heet, de Plancha grill garandeert perfectie in koken en culinair succes. De warmtelimiet op een barbecue is maar beperkt, daarnaast is het ook nog eens veel moeilijker om de intensiteit van de vlammen, die het eten koken, te beĂŻnvloeden.
Al lang gebruikt bij restaurant chefs, de Plancha grill maakt het nu mogelijk om buiten te koken en nodigt zichzelf uit in uw tuin!