Brickflappen met geitenkaas en peren

Categories : Entree

Brickflappen met geitenkaas en peren

Kooktijd: 5 min - Voorbereidingstijd: 10 min - Voor: 6 personen

Ingrediënten

  • 6 bladeren brickdeeg
  • 3 peren
  • 6 verse kleine geitenkazen
  • 50 gram boter
  • Enkele takjes peterselie

Bereiding:

  1. Laat de boter smelten in een bak. Schil de peren en snijd ze in repen.
  2. Boter de bladeren brickdeeg in met een kwastje. Leg vervolgens de repen peer in het midden van de bladeren met daarboven op de doormidden gesneden geitenkaas.
  3. Voeg enkele blaadjes peterselie toe en vouw het geheel dubbel. Boter ze nogmaals in om ze goed vast te maken.
  4. Grill de flappen op de plancha op matig vuur zodat ze aan beide kanten mooi bruin worden. Warm serveren!

Tip:

Presenteer het gerecht samen met een salade met noten.

Add a comment

 (with http://)