MY ACCOUNT
MY ACCOUNT
CHANGE YOUR PASSWORD
Please enter your email address to reset your password. You will receive an email shortly. Should an issue occur, please contact our Client Services at +33482537616

De wereldreis: China (De Verywok)

Categories : Tijdschrift

De wereldreis: China (De Verywok)

De wereldreis: China

De Verycook reisgenoten hadden genoten van hun reis door Noord- en Zuid-Amerika. Maar er stonden nog meer verre bestemmingen op het programma. Vanuit de hoofdstad van Argentinië zetten ze de reis voort naar de andere kant van de wereld. Het vliegtuig leidde onze vrienden naar het land van de draak: China.

Beijing

Ons reisgenootschap landde in de hoofdstad van China, Beijing. De stad was groot en rijk aan cultuur, historie en niet geheel onbelangrijk: de Chinese keuken. In het midden van de nacht waanden de Verycook familieleden zich in de zevende hemel. Overal om hen heen werd er gekookt, zowel op straat in pittoreske marktkraampjes als in cafés en restaurants.

Naast het proberen van nieuwe visgerechten, gingen ze samen met de lokale bevolking ook aan de slag met het bereiden van verschillende recepten op basis van zeevruchten. Zonder moeite serveerden ze gezonde en innovatieve maaltijden.

Plotseling werden ze aangesproken door een jonge kok die graag wilde helpen bij het bereiden van Chinese gerechten. ‘Natuurlijk!’ zeiden de Verycook plancha, Verypizz' en Verysmart. De kok was een expert op het gebied van wokgerechten en legde uit hoe hij te werk ging. Doordat hij een wok van professionele kwaliteit direct in contact bracht met het vuur van een grill, was het mogelijk om gecompliceerde gerechten op hoge temperaturen snel te bereiden. Hij liet zien hoe hij te werk ging en samen bereidden ze zeer uitgebreide en gevarieerde gerechten. Een heerlijke groentemix uit de wok, een gekruid stuk vlees van de grill en een warme gevulde vissaus van de plancha.

Het zou zonde zijn geweest om de jonge kok, de Verywok, achter te laten en samen besloten ze de laatste bestemming van de reis met zijn allen te bezoeken.

De Verywok

De Verywok is van alle markten thuis. Thaise, Chinese, Japanse of Indische wokgerechten. Alles is mogelijk met de wokaccessoire voor de Verycook plancha. De wok is te gebruiken voor onder gerechten die net iets meer finesse vereisen bij het koken, zoals een smaakvolle roerbak met exotische ingrediënten. Verwijder de plancha grillplaat en plaats het speciale wokelement. Plaats de professionele wokpan op het wokelement en u bent klaar om te koken. Door het gat dat geplaatst is in het wokelement, zal de wok zal direct in contact zijn met de krachtige branders van de plancha. Ideaal!

Volgende week woensdag kunt u lezen over de vierde en laatste bestemming van de wereldreis.