MY ACCOUNT
MY ACCOUNT
CHANGE YOUR PASSWORD
Please enter your email address to reset your password. You will receive an email shortly. Should an issue occur, please contact our Client Services at +33482537616

De wereldreis: Nieuw-Zeeland (Het kookdeksel)

Categories : Tijdschrift

De wereldreis: Nieuw-Zeeland (Het kookdeksel)

De wereldreis: Nieuw-Zeeland

De Verycook plancha, Verysmart, Verypizz’ en Verywok zetten onvermoeibaar door naar het land dat ze meer dan 19.000 kilometer zou verwijderen van huis. Welkom bij het laatste hoofdstuk in de wereldreis van de Verycook familie: Wellington, Nieuw-Zeeland.

Nieuw-Zeeland

De hoofdstad van het eiland was omringd met heuvels, groen en bebossing. Kristalblauw water grensde aan de andere kant, wat een schouwspel van verschillende kleuren opleverde. Deze kleurenexplosie was de perfecte omgeving voor het reisgenootschap.

Ze besloten om op het strand te gaan zitten en het even rustig aan te doen. Zo veel als ze zin hadden om te reizen, het was wel vermoeiend. Met zijn allen genoten ze van de zon, zee en het uitzicht, en natuurlijk het avondeten dat ze voor elkaar bereidden. Echter, Nieuw Zeeland, met name Wellington staat wel bekend als een van de steden in de wereld met het meeste wind.

De plancha vroeg zich af of er misschien iets te vinden was om het eten en de rook die van het eten afkwam te beschermen tegen de wind.

‘Hier vinden we wel iets op,’ zeiden de Verywok en de Verypizz', en ze gingen op zoek. Het was slechts een half uur later dat ze terugkwamen en dat ze een gast hadden meegenomen.

‘Ik bescherm je wel tegen de wind, en bovendien kan ik zorgen voor de bereiding van speciale gerechten!’ zei de gast tegen de Verycook plancha. En hij hoefde niet veel te doen om zijn woorden waar te maken. De samenwerking tussen de plancha en de gast werkte vlekkeloos en zoals gezegd, de plancha was beschermd tegen weer en wind. Daarnaast was de rest van het genootschap beschermd tegen eventuele vetspetters die konden ontstaan.

Het Verycook kookdeksel was meer dan gelukkig dat hij de rest kon helpen bij het koken. Hij wist dat hij het vaker wilde doen en besloot om zich aan te sluiten bij de Verycook familie.

Het Verycook kookdeksel

Het kookdeksel maakt het mogelijk om uw plancha gerechten te verfijnen en een grotere variatie voedingsmiddelen te koken. U kunt bijvoorbeeld braden, en gevogelte roosteren. Daarnaast beschermt het kookdeksel de kookplaat van uw plancha en beschermt het tegen opspetterende vetten. Het kookdeksel is de ideale accessoire voor alle fans van de plancha!

Volgende week volgt een kort overzicht van de prijzen en geplande beschikbaarheidsdata van de nieuwe Verycook familieleden.