MY ACCOUNT
MY ACCOUNT
CHANGE YOUR PASSWORD
Please enter your email address to reset your password. You will receive an email shortly. Should an issue occur, please contact our Client Services at +33482537616

De wereldreis (Noord-Amerika): De Verysmart 50/50

Categories : Tijdschrift

De wereldreis (Noord-Amerika): De Verysmart 50/50

De wereldreis: Noord-Amerika

Om de reislust van onze Verypizz’ en plancha grill te stillen stuurden we de twee op reis. We hadden een mooi beeld in ons hoofd van de reis die ze zouden maken. De eerste stop: Noord-Amerika, specifieker gesteld: De Verenigde Staten.

Onze reizigers waren goed geïnformeerd over de grote mogelijkheden die het land altijd met zich mee heeft gebracht. Het wordt niet voor niets het land van de onbegrensde mogelijkheden genoemd. Maar dat maakte de zoektocht niet gemakkelijk. De gecombineerde staten hebben immers een immense oppervlakte. Dus waar te beginnen…

De twee landden aan de oostkust, en de route was uitgestippeld om alle hotspots van de Amerikaanse barbecue te bezoeken. Wekenlang bezochten ze staten als North Carolina, Tennessee, Kansas, Texas, Alabama en Californië. In elke staat deden ze nieuwe ontmoetingen, maakten ze nieuwe vrienden en hadden gezellige kookavonden met allerlei nieuwe gerechten en recepten. Wat een reis!

De vreemdeling

Na enkele weken naderde het einde van de reis in Noord-Amerika en stuitten ze plotseling op een vreemdeling. In het begin was het moeilijk om te beschrijven wat hij precies was. De vreemdeling trok de aandacht van de twee door zijn kookgedrag, zijn unieke ontwerp en vooral de grote combinaties van gerechten die hij liet zien. De plancha zelf was zelf ook niet vreemd van het tegelijkertijd bakken van groenten en vlees en samen hadden ze maaltijden bereid die de stoutste dromen overtroffen.

De Verypizz’ en de plancha wilden zijn naam weten. De vreemdeling antwoordde met enthousiasme: De Verysmart 50/50! Zonder aarzelen boden de twee aan de Verysmart aan om samen met hen de wereldreis voort te zetten. Hoe kon hij zo’n aanbod nou weigeren? Met groot plezier stapten ze alle 3 het vliegtuig in om de reis voort te zetten naar Zuid-Amerika.

De Verysmart 50/50

De Verysmart is uniek en past perfect in het plancha concept van Verycook. Het stelt u in staat om op de ene helft van de plancha à la plancha te koken en de andere helft te gebruiken als een traditionele barbecue op houtskool. Deze manier van koken is perfect geschikt voor gerechten waar het vlees een traditionele barbecuesmaak vereist, terwijl groenten op de plancha gebakken kunnen worden. Door de twee knoppen op de plancha kunnen verschillende temperaturen bereikt worden, wat het koken makkelijker dan ooit maakt. Het nieuwe familielid is net als de plancha’s beschikbaar in 10 kleuren en zal mid-mei beschikbaar zijn.

Lees volgende week woensdag over het vervolg van de reis in Zuid-Amerika.