MY ACCOUNT
MY ACCOUNT
CHANGE YOUR PASSWORD
Please enter your email address to reset your password. You will receive an email shortly. Should an issue occur, please contact our Client Services at +33482537616

De wereldreis (Zuid-Amerika): De Verygrill

Categories : Tijdschrift

De wereldreis (Zuid-Amerika): De Verygrill

De wereldreis: Zuid-Amerika

Vorige week hebben we kunnen zien welke avonturen de Verycook plancha en de Verypizz’ hebben meegemaakt in de Verenigde Staten. Samen met de Verysmart zetten ze vol energie hun reis naar Zuid-Amerika voort.

Ze deden verschillende landen aan waaronder Venezuela waar ze het Nationale park bezochten. Daarnaast deden ze Machu Picchu aan in Peru en bezochten ze verschillende steden in Brazilië. Na een leuke reis stapten onze drie vrienden uit het vliegtuig, gegroet door de aangename warmte van de Argentijnse zon.

Argentinië

In iedere stad die ze aandeden probeerden ze typische Argentijnse recepten voor de barbecue en grill uit. In Mendoza ontdekten ze een nieuwe kruidige saus genaamd ‘chimichurri’. De saus was perfect te combineren met de gegrilde vleesgerechten van de Verycookfamilie. In Córdoba ontdekten ze een andere saus, de ‘criolla’, ook een sterke saus op basis van verschillende kruiden.

In de laatste stad van hun reis door Argentinië, Buenos Aires, maakten ze kennis met ‘tira de asado’, een traditioneel Argentijns gerecht voor short ribs. Het Verycook gezelschap ontmoette een stadsbewoner die graag het gerecht wilde bereiden.

Hij vertelde dat een gerecht als ‘tira de asado’ het beste smaakt met een authentieke barbecuesmaak die bereikt kan worden door het bakken op houtskool. De stadsbewoner ging samen met de Verycook plancha aan de slag, en samen slaagden ze erin om een uniek en perfect klassiek gerecht klaar te maken. Allen waren onder de indruk en ze besloten met zijn allen dat de stadsbewoner, wiens naam Verygrill luidde, de reis samen met de drie familieleden zou voortzetten.

De Verygrill

Het mooie van de Verygrill is dat hij perfect op de Verycook plancha grill past. Verwijder de plancha grillplaat en plaats de Verygrill simpelweg op zijn plaats. De Verygrill accessoire, onderdeel van het Plug & Cook assortiment werkt i.c.m. houtskool. Op deze manier is het mogelijk om op een traditionele manier te grillen, voor gerechten die een traditionele barbecuesmaak vereisen. De branders van de plancha zullen de houtskoolblokken binnen no-time verwarmen. Er kan nog steeds op twee verschillende warmten gebakken worden en de schoonmaak blijft eenvoudig omdat het houtskool niet direct in aanraking komt met de hitte-elementen.

De Verycookfamilie groeit alsmaar door en samen zullen zij hun reis vervolgen. Waar deze reis naartoe gaat houden we nog even geheim, maar volgende week woensdag kunt u er alles over lezen.