Gekarameliseerd fruit met perzikijs

Categories : Dessert

Gekarameliseerd fruit met perzikijs

Kooktijd: 10 min - Bereidingstijd: 10 min - Voor: 5/6 personen

Ingrediënten:

  • 2 vlakke perziken
  • 2 abrikozen
  • 50 gram suiker
  • Perzik sorbetijs

Bereidingswijze:

  1. Maak uw perzik sorbetijs klaar of schaf deze aan bij de dichtsbijzijnde supermarkt.
  2. Snijd uw perziken door de helft in de breedte. Snijd beide halve perzikken in 4 stukken. Snijd uw abrikozen ook in 4 stukjes en rijg ze aan de spiesjes met een stukje perzik.
  3. Bak de halve perziken en abrikozen à la Plancha een minuut aan elke kant. Laat de suiker karameliseren op de grill, wanneer het begint te karameliseren rol dan het fruit in de suiker.
  4. Om uw dessert volledig te maken, plaats dan een lekker bolletje sorbetijs op het bord en plaats het gekarameliseerde fruit hier omheen. Serveer het met de hete spiesjes en breng zo een heerlijk effect van warm en koud naar voren.
  5. Bon appetit!

Add a comment

 (with http://)