MY ACCOUNT
MY ACCOUNT
CHANGE YOUR PASSWORD
Please enter your email address to reset your password. You will receive an email shortly. Should an issue occur, please contact our Client Services at +33482537616

Hoe de plancha goed te gebruiken?

Categories : Tijdschrift

Hoe de plancha goed te gebruiken?

Er zijn technieken voor het succesvol koken met de plancha!

De ideale kooktemperaturen voor verschillende soorten voeding:

Vlees: 250°C

Vis: 220°C - 260°C voor een heel stuk - 200°C voor filet

Groenten: 220°C

Dankzij uw Verycook plancha en zijn twee aparte branders kunt u vis of vlees aan de ene kant klaarmaken, en uw groenten aan de andere kant in alle eenvoudigheid.

Omdat de plancha zeer hoge temperaturen bereikt, is het aan te raden de voedingsmiddelen licht in te vetten, evenals de kookplaat zelf om ervoor te zorgen dat er niets verbrandt.

Advies:

Voeg kruiden en aroma's niet al te vroeg toe, omdat deze snel verbranden en daardoor geen aanvullende smaak toevoegen.

Tips:

Voeg smaak toe aan uw recepten door de sappen uit het vlees toe te voegen aan het einde van het koken, gemengd met water, citroensap, sojasaus of wijn.

Om de beste bereiding van uw voedingsmiddelen op de plancha te garanderen is het belangrijk om de temperatuur te controleren. Om dit te doen kunt u zeer licht water besprenkelen op de plancha. Als het water verandert in kleine belletjes is de plancha klaar voor gebruik. Op dezelfde manier kunt u een fijne laag olijfolie op de kookplaat gieten die, wanneer de plancha heet genoeg is, begint te roken.