PLANCHA GEËMAILLEERD STAAL

De plancha geëmailleerd staal is een bakplaat dat staat voor haar hoge gebruikersgemak en eenvoudige onderhoud.
De geëmailleerde bakplaat staat bekend om haar robuustheid.

Emailleren is een methode waarbij fijne deeltjes glazuur op de stalen plaat worden geprojecteerd. Vervolgens wordt dit in een oven gebakken bij meer dan 800°C. Om een zeer resistente beglazing te verkrijgen, hebben we uitstekende kwaliteit stalen gekozen. Even als de roestvrij stalen bakplaat, is de geëmailleerd stalen bakplaat resistent tegen water en vetten en ondersteunt temperaturen tot 450°C.

Geniet van alle smaken met vele groeiende culinaire uitdagingen! Het emailleerproces is op een zeer duurzame wijze in Frankrijk uitgevoerd door ervaren professionales. De werkwijze en de volledig minerale samenstelling van het glazuur is gebruikt om een volledig glad kookoppervlakte te krijgen.

Dus op de geëmailleerd stalen bakplaat hoeft het eten niet vast te plakken en wordt de warmte optimaal uitgevoerd over de gehele kookoppverlakte van de plancha.