MY ACCOUNT
MY ACCOUNT
CHANGE YOUR PASSWORD
Please enter your email address to reset your password. You will receive an email shortly. Should an issue occur, please contact our Client Services at +33482537616
WETTELIJKE INFORMATIE

Wettelijke informatie

Afdruk

Informatie volgens § 5 TMG:

Verycook SAS
6 rue du Béal
69009 LYON
FRANKRIJK

Telefoon: +33 482 53 76 16

E-Mail: [email protected]

Algemeen directeur: Alexandre Carre

RCS: Lyon B 532 047 982

SIRET: 53204798200014

Identificatienummer voor de omzetbelasting volgens §27 van de wet op de omzetbelasting: FR34532047982


Informatie over de beroepsaansprakelijkheidsverzekering:
Naam en zetel van de onderneming:

SARL Cheney Assurances
Agent Général MMA - Siren 453614646
50 avenue du Point du Jour
69005 Lyon
FRANKRIJK

Reikwijdte van de verzekering: Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Belgi√ę, Groot-Brittanni√ę, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Belgi√ę

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55 Abs. 2 RStV:

Alexandre Carre
6 Rue du Béal
69009 Lyon
FRANKRIJK

Telefoon: +33 482 53 76 16

E-Mail:¬†[email protected]

Bron: Imprint generator van eRecht24

Vrijwaringsclausule

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van onze pagina's is met de grootste zorg samengesteld. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud kunnen wij echter geen garantie overnemen. Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als aanbieder van diensten niet verplicht om als dienstverlener de doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die op illegale activiteiten duiden. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit opzicht is echter pas mogelijk vanaf het moment dat men op de hoogte is van een concrete overtreding van de wet. Zodra wij van dergelijke inbreuken kennis krijgen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Unser Angebot enth√§lt Links zu externen Webseiten Dritter, auf deren Inhalte wir keinen Einfluss haben. Deshalb k√∂nnen wir f√ľr diese fremden Inhalte auch keine Gew√§hr √ľbernehmen. F√ľr die Inhalte der verlinkten Seiten ist stets der jeweilige Anbieter oder Betreiber der Seiten verantwortlich. Die verlinkten Seiten wurden zum Zeitpunkt der Verlinkung auf m√∂gliche Rechtsverst√∂√üe √ľberpr√ľft. Rechtswidrige Inhalte waren zum Zeitpunkt der Verlinkung nicht erkennbar. Eine permanente inhaltliche Kontrolle der verlinkten Seiten ist jedoch ohne konkrete Anhaltspunkte einer Rechtsverletzung nicht zumutbar. Bei Bekanntwerden von Rechtsverletzungen werden wir derartige Links umgehend entfernen.

Auteursrecht

De inhoud en werken op deze pagina's die door de exploitanten van de site zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor de vermenigvuldiging, verwerking, verspreiding en elke vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten de reikwijdte van het auteursrecht is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopie√ęn van deze pagina's zijn alleen toegestaan voor priv√©, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gecre√ęerd, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks op de hoogte zijn van een inbreuk op het auteursrecht, informeert u ons dan a.u.b. hierover. Zodra wij op de hoogte zijn van eventuele inbreuken, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.