De roestvrije spatel voor onderhoud
  • De roestvrije spatel voor onderhoud
  De roestvrije spatel voor onderhoud

  De roestvrijstalen spatel voor onderhoud

  Moyenne des votes pour ce produit
  4.8 / 5
  Moyenne : 4.8 / 5
  Basée sur 8 avis clients.
  € 19,16
  Leverbaar


  Snelle leveringBeveiligde betaling

  EEN SPATEL OM ZIJN PLANCHA EFFECTIEF TE REINIGEN

  Deze super handige onderhoudsspatel is essentieel bij het snel en gemakkelijk schoonmaken van uw grill- en bakplaat. Het is handig om het vet richting de lekbak te schuiven en is hier dan ook voor ontwikkeld. Door het roestvrijstalen materiaal is de spatel extreem imuun voor roest en ideaal voor het schoonmaakgebruik. Daarnaast is de roestvrijstalen spatel extreem lang bruikbaar en roestbestendig. En met een breedte van 7 cm is de spatel de ideale grootte voor het schoonmaken van uw kookoppervlakte.

  • Rubberen handvat voor meer gebruiksgemak
  • Roestvrijstalen spatel zeer bestendig in de loop van de tijd

  KENMERKEN

  Materiaal en afmetingen    

  Afmetingen product    

  23 x 11 cm

  Spatelmateriaal

  Roestvrij staal  

  Garantie

  Garantie van de fabrikant    

  12 maanden

  VRAGEN / ANTWOORDEN

  Ja, alle Verycook spatels zijn vaatwasmachinebestendig. De spatels zijn gemaakt van roestvrij staal met een TPR gecoate handgreep voor een aangename touch. 

  De massieve roestvrijstalen kookplaat is voedselveilig en wordt zeer gewaardeerd om zijn duurzaamheid in de loop van de tijd en de kwaliteit van het koken.

  Het onderhoud van deze plaat is eenvoudig. Het voordeel is dat het op een grondstof ligt, zodat veel methoden kunnen worden gebruikt zonder risico op verandering van de kookplaat. 

  U kunt uw roestvrijstalen kookplaat schoonmaken met vers water of witte azijn aan het einde van het koken, wanneer de bakplaat nog heet is. 

  Het is aan te raden om een roestvrijstalen gereedschap te gebruiken om eventuele vetresten op de bakplaat af te schrapen. Met de roestvrijstalen onderhoudsspatel die plat op de kookplaat ligt, is er geen risico op krassen of scheuren in het glazuur. 

  U kunt ook de Verycook grill-ontvetter gebruiken. 

  Hieronder vindt u een video gemaakt door een van onze Verycooker-klanten over hoe u de massieve roestvrijstalen kookplaat snel en eenvoudig kunt schoonmaken.

  FOTO'S VAN VERYCOOKERS

  SPAT-NET

  Datasheet

  Vaatwasmachineproof
  Ja

  Specifieke referenties

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in