Plancha grill Creative 2 branders, roestvrijstalen bakplaat + trolley + deksel


€ 59,00
€ 53,10 10% korting

€ 199,00
€ 179,10 10% korting  1. This product is not available at this time.


€ 19,00
€ 17,10 10% korting


€ 19,00
€ 17,10 10% korting

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Pack contentWAAROM EEN PLANCHA GRILL CREATIVE MET ROESTVRIJSTALEN BAKPLAAT KIEZEN?


picto-list-ficheproduit.pngProfessionele en tijdsresistent roestvrij staal

picto-list-fiche-produit.pngKrachtige branders (7.2kw) die de grillplaat tot 300°C verwarmen in slechts een paar minuten

picto-list-fiche-produit.pngTien kleurmogelijkheden

picto-list-fiche-produit.pngPlancha compatibel met pizzaoven, wok, houtskoolbarbecue

picto-list-fiche-produit.pngSnel en eenvoudig onderhoud

picto-list-fiche-produit.png20 jaar Garantie op de roestvrijstalen bakplaat

ALLE VOORDELEN VAN EEN PROFESSIONELE PLANCHA

Roestvrijstalen bakplaat van 60 x 40 cm, 6 mm dik

2 onafhankelijke kookzones met 2 hitteregelingsknoppen

Super snel opgestart met de piëzo-elektrische ontsteker2 branders met telkens 3,6 kW. Optimale warmteverdeling.Vet lekbak met 1,2 Liter inhoud. Afneembar en vaatwasmachinebestendig.4 verstelbare poten om het verzamelen van vet te vergemakkelijken


DE ROESTVRIJSTALEN BAKPLAAT: DE PROFESSIONELE KEUZE
Roestvrij staal is bekend om haar sterkte in tijd en in het bijzonder om haar excellente resistentie tegen vocht en oxidatie. Wij hebben de beste kwaliteit roestvrij staal geselecteerd om u te verzekeren van een optimale warmteverdeling over de gehele grillplaat en super eenvoudig onderhou.


GEBRUIK VAN DE PLANCHA MET ROESTVRIJSTALEN BAKPLAAT
Ontsteek uw plancha grill in 3 seconden, verwarm uw bakplaat en na 3 minuten kunt u zich laten meeslepen door de magie van het koken à la plancha. Het is een gezonde en creatieve keuken: vis, vlees, groenten, fruit, alles wordt gebakken in eigen kookvocht en dus zorgt de plancha voor het behoud van de textuur van het product en onkenbare smaken.

De roestvrijstalen plancha grill wordt gebruikt door veel chef-koks in hun restaurant.HET SCHOONMAKEN VAN DE PLANCHA MET ROESTVRIJSTALEN BAKPLAAT


De roestvrij stalen bakplaat is gemakkelijk schoon te malen na het koken. Giet het water of plaats de ijsblokjes op de hete grillplaat voor de schoonmaak. Het temperatuurverschil is belangrijk omdat dit ervoor zorgt dat het vet en de restanten loskomen van de grill bij het schoonmaken.

De roestvrijstalen plancha CREATIVE is zeer gemakkelijk te onderhouden.EVOLUTIE VAN DE PLANCHA CREATIVE MET ROESTVRIJSTALEN BAKPLAAT


Verycook innoveert en maakt het voor u mogelijk om uw plancha CREATIVE te laten evolueren met dank aan de Plug & Cook accessoires voor het ontdekken van nieuwe manieren om te koken in uw tuin. Verander uw plancha CREATIVE met roestvrijstalen bakplaat in een authentieke houtskool barbecue, een pizza oven of in een Aziatische wok.


GARANTIE


 5 jaar garantie op het volledige product

 20 jaar garantie op het roestvrijstalen bakplaat

 Verycook, als fabrikant, verzekert u van een snelle en volledige behandeling in geval van problemen en/of storingen van het product

 Ondersteuning bij het vervangen van onderdelen indien nodig. Gratis hulplijn


INHOUD VERPAKKING


    1 Plancha Grill, met roestvrijstalen bakplaat

    1 kookschort “I’m a Verychef“ gratis

     1 gebruiksaanwijzing

    1 flexibele gasslang, met schroefdop (lengte: 1 meter)

Plancha grill en trolley cover


Met deze stijlvolle cover geeft u uw grill barbecue bescherming tegen elke storm, regenbui of viezigheid in de garage. Dankzij haar veelzijdigheid passen alle maten ter bescherming over uw buitenkeuken heen. U kunt uw grill mooi afschermen en weer tevoorschijn toveren wanneer uw vrienden en familie over de vloer zijn! 

Superkrachtige plancha reiniger.


Deze superkrachtige reiniger voor voedsel-contactvlakken is ideaal voor de beste zorg van uw Plancha grill en haar kookoppervlakte.

De Verycook reiniger, met inachtneming van de wetgeving op producten voor het reinigen van voedsel-contactvlakken, zorgt voor een krachtige en efficiënte ontvetter om onmiddelijk door te kunnen gaan met koken. De fles bevat 650 ml.

De roestvrijstalen spatel voor onderhoud


Deze super handige onderhoudsspatel is essentieel bij het snel en gemakkelijk schoonmaken van uw grill- en bakplaat. Het is handig om het vet richting de lekbak te schuiven en is hier dan ook voor ontwikkeld. Door het roestvrijstalen materiaal is de spatel extreem imuun voor roest en ideaal voor het schoonmaakgebruik.

Daarnaast is de roestvrijstalen spatel extreem lang bruikbaar en roestbestendig. En met een breedte van 7 cm is de spatel de ideale grootte voor het schoonmaken van uw kookoppervlakte.